CA | EN

Orientació i suport a la creació de cooperatives

dijous, 27 juny 2013 - 12:00pm a 2:00pm
Resolem els vostres dubtes sobre l’empresa cooperativa i el seu procés de constitució.

Les sessions d'orientació i suport a la creació de cooperatives, organitzades quinzenalment, s'adrecen a totes aquelles persones interessades en la fórmula empresarial cooperativa com a forma jurídica per organitzar la seva activitat laboral.


INSCRIPCIONS

Per assistir a la sessió inscriviu-vos-hi escrivint un correu electrònic a Núria Casamajó (nuria@cooperativestreball.coop) indicant la sessió a la qual voleu assistir, les dades de contacte, el nombre de persones assistents i l'activitat que teniu previst realitzar. Us enviarem la resposta de confirmació de plaça a través de correu electrònic.

Les sessions es realitzen la seu de la Federació, al c/Premià, 15, 1a, de Barcelona.

Aneu a la secció crea una cooperativa per obtenir més informació i recursos. 

Àmbit Sessió Informativa Temàtiques Agenda, Creació, Federació, Formació Any 2013 Comarca Barcelonès