CA | EN

Dia Internacional de les Cooperatives

dissabte, 6 juliol 2013 - 7:00pm a 11:00pm
Celebració amb sopar popular al Poble Sec, impulsada per un conjunt de cooperatives.

Dissabte 6 de juliol, a les 21.30 h, a la plaça de Santa Madrona, al Poble Sec de Barcelona, tindrà lloc la celebració de la Diada del Cooperativisme, organitzada per una comissió creada expressament per a aquest esdeveniment. Des de 1992 el Dia Internacional de les Cooperatives se celebra el primer dissabte de juliol de cada any.

Aquest 2013 una quarantena de cooperatives proposen un acte lúdic per tal de fer arribar el cooperativisme a més persones i: 
1. Fer visible el cooperativisme al carrer.
2. Fer pedagogia dels nostres principis i valors.
3. Celebrar i reivindicar la nostra opció cooperativista.
4. Evidenciar un dia més que és possible gestionar l'activitat econòmica de manera democràtica i al servei de les persones.
5. Seguir construint, com a cooperativistes, un futur millor, més just, democràtic, solidari i sostenible.

Signen el manifest de la diada, que compta amb el suport de les diferentes federacions de cooperatives del país, la Confederació, la Fundació Roca i Galès, l'Ateneu Rebel, la Directa, la Fundació de Cooperadors de Mataró, la Coordinadora d'Entitats del Poble Sec, l'Associació d'Amics de la Plaça Santa Madrona i la Xarxa d'Economia Solidària.

L'acte, que consistirà en un sopar a l’aire lliure a la plaça de Santa Madrona del Poble Sec, seguit d’alguns parlaments i d’una actuació musical, començarà a les 21.30 h i costarà 12 euros. És important reservar els tiquets a diadacooperativisme@gmail.com. També es poden adquirir a l’ateneu La Torna (C. Sant Pere Màrtir, 37-Bcn), l’Ateneu Rebel (C. Font Honrada, 32-Bnc), La Ciutat Invisible (C. Riego, 35-Bcn) i el Grup Ecos (Casp, 43-Bcn).

Més informació:  http://diadacooperativisme.blogspot.com.es/

Àmbit Cooperatives Temàtiques Agenda, Any Internacional, Comunicació, Cooperatives, Intercooperació Any 2013 Comarca Barcelonès