CA | EN

IV Congrés del Tercer Sector Social

dimecres, 27 novembre 2013 - 9:30am a divendres, 29 novembre 2013 - 2:00pm
Celebració del IV Congrés, amb el lema Avançar en igualtat i drets socials

La Taula del Tercer Sector, organitzadora el IV Congrés del Tercer Sector Social, agrupa el conjunt de les entitats socials de Catalunya. Està formada per 32 federacions i organitzacions diferents, entre elles la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, que agrupen en conjunt a prop de 4.000 entitats socials.

Aquest IV Congrés suposarà un nou pas endavant per esdevenir un sector més fort, més compromès, més reconegut i més influent. El Congrés pretén ser l’espai de trobada, de reflexió i de projecció del Tercer Sector Social català per poder donar una millor resposta al conjunt de desafiaments que la societat i el moment actuals ens plantegen.

 

Tota la informació a: IV Congrés Tercer Sector Social

Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB)
Rambla Prim 1-17 Barcelona
Àmbit Cooperatives Temàtiques Iniciativa Social Any 2013