CA | EN

El Cafè de la Federació

dijous, 26 setembre 2013 - 8:30am a 10:00am
Elevator Pitch, una tècnica de venda orientada al client

Comença el curs i torna el Cafè de la Federació, un espai de relació i aprenentatge que cada mes proposa un tema de gestió empresarial i d’innovació a partir de la intervenció d’una persona experta.

Dins de l’àrea d’orientació al client i vendes us convidem a una sessió sobre Elevator Pitch el proper 26 de setembre de 8.30h a 10.00h. Ens acompanyarà Alexandra Masó consultora especialitzada en Investigació i Estratègia de Mercat.

L’Elevator Pitch és una tècnica de venda que consisteix a condensar un missatge aconsegueixi captar l’atenció en pocs segons o minuts obtenint com a resultat una entrevista o segona reunió per a més endavant.

En acabar la sessió activem novament l’espai Face to Face que permetrà un temps breu d'intercanvi personalitzat amb Alexandra Masó per tal d’abordar específicament l’elevator pitch de la vostra cooperativa. Paral·lelament està previst un espai de relació i networking a l'entorn d'un cafè.

Inscriviu-vos a la sessió Elevator Pitch a través del sistema d'inscripcions. 

C/ Premià, 15 1a planta
Barcelona 08014
Àmbit Café de la Federació Temàtiques Comunicació, Formació Any 2013