CA | EN

Tramant espais, ordint comunitats

divendres, 27 setembre 2013 - 6:00pm a 11:45pm
Celebració i reflexió per commemorar els 10 anys de la cooperativa Nusos

Aquest 2013 és un any molt important per a les persones que integren la cooperativa Nusos i tots aquells que hi estan vinculats. S’esdevenen 10 anys de trajectòria, 10 anys d’aprenentatges, de cooperació i intercanvi, d’experiències i emocions, de fracassos i èxits que ja formen part del nostre petit però arrelat bagatge.

És per això que us convidem a celebrar-ho tots junts el divendres 27 de setembre a l’antic espai fabril Can Batlló. Un acte que, a banda de la seva part festiva, també compta amb un vessant reflexiu i transformador, de com entenem l’educació i el servei que duem a terme.

 

Doneu un cop d'ull al blog per conèixer els detalls de l'acte.

c/ Constitució 19
Barcelona 08014