CA | EN

Bicibarris 2013

diumenge, 10 novembre 2013 - 10:30am a 2:00pm
Dues cooperatives de Barcelona col·laboren per posar en marxa el Bicibarris, les rutes en bici per descobrir la realitat, i la història, de la ciutat
Un any més -i ja en són tretze-, la tardor barcelonina ens porta el Bicibarris, un seguit de rutes per conèixer Barcelona a cop de pedal. Organitzat per la cooperativa Biciclot en col·laboració amb la cooperativa La Ciutat Invisible, el Bicibarris constitueix una oportunitat per aprendre i gaudir col·lectivament d'itineraris amb bicicleta, aproximant-nos d'una forma tranquil·la, ecològica i saludable a la realitat de diferents barris de la ciutat. 

Enguany volem recordar i homenatjar a Josep Maria Huertas Claveria (1939-2007), una de les figures que més van contribuir a posar al mapa i al descobriment de barriades, -moltes vegades amagades- de la ciutat.

Mireu per on passa cada ruta i inscriviu-vos a http://www.biciclot.net/catala/bicibarris

Àmbit Cooperatives Temàtiques Cooperatives, Història, Intercooperació Any 2013 Comarca Barcelonès