CA | EN

Inauguració PortaAPorta i CoopMercat

dissabte, 26 octubre 2013 - 11:00am a 2:00pm
Inauguració PortaAPorta i CoopMercat

En nom del Grup Cooperatiu TEB (Taller Escola Barcelona), ens  complau donar-vos a conèixer les nostres darreres iniciatives i convidar-vos a participar activament en la seva presentació: serà el dissabte 26 d’octubre que, a partir de les 11 del matí, inaugurem els punts de servei de CoopMercat i PortaAPorta, dos exponents del nostre esforç per la innovació i la creació de llocs de treball, que han fet néixer un establiment, pel que coneixem, pioner a Europa: estem al Passeig de Sant Joan, 186, 08037 Barcelona*

Hem fet nostres els paradigmes de la proximitat i la sostenibilitat. L’ampliació del Porta a Porta, servei que vam iniciar al Mercat de la Concepció (2009), ens ha obert un ventall de serveis que s’adrecen al barri i al comerç de proximitat i que permeten una incorporació laboral, amable i efectiva, de veïns amb discapacitat intel·lectual. La botiga CoopMercat (alimentació de qualitat, directe dels productors), amb la complicitat i suport de 60 productors amb valor afegit (CET, cooperatives i productors locals de qualitat), tindrà, des del primer dia, una oferta de 650 productes de km zero, saludables, d’una qualitat referencial, d’origen tot Catalunya i de preu just. El conjunt esdevé pel Grup un gran estímul, en un context tan difícil, sobretot per les entitats sense ànim de lucre i els col·lectius vulnerables. Les dues activitats ens mantenen fidels al nostre compromís d’ocupació estable per a persones amb discapacitat i alhora ens permeten contribuir a la transformació i millora del barri, de la ciutat, del país.

Ens agrada compartir els nostres projectes i il·lusions amb vosaltres i, per això, us demanem que ens acompanyeu en aquesta posada en escena. Ho hem ideat perquè tothom hi tingui un lloc i perquè puguem donar relleu a tots els matisos que enriqueixen els projectes. Per això, disposem de 3 espais amb diferents formats (segons programa i invitació que adjuntem):

Al Palau Macaya: La presentació formal del projecte, en el seu context i amb la seva projecció

A la botiga: la inauguració oficial del punt de servei

Al passeig central: l’espai festiu i familiar on podeu tastar-ho i compartir

Us preguem la confirmació més ràpida possible a teb@teb.org 

Àmbit Cooperatives Temàtiques Agenda, Cooperatives, Empresa Social, Iniciativa Social, Intercooperació Any 2013 Comarca Barcelonès