CA | EN

Cafè de la Federació: Com fer noticiable la teva cooperativa

dijous, 21 novembre 2013 - 8:30am
Eines i consells pràctics per tractar amb els mitjans de comunicació

Qualsevol empresa pot generar notícies positives que interessin els mitjans de comunicació: innovació de qualsevol mena, creació de llocs de treball, commemoracions, activitats, estudis i informes, etc.

Per conèixer les claus que us ajudaran a fer noticiable la vostra cooperativa, hem convidat el periodista i cap de comunicació del Col.legi de Periodistes, Xavier Puig, al Cafè de la Federació del mes de novembre. 

Horari i contingut

De 8.30h a 9.30h hi haurà l'exposició on es donaran pautes molt pràctiques per:

  • Entendre quina informació valoren els mitjans de comunicació i com és la seva dinàmica de treball
  • Trobar informació noticiable en la pròpia cooperativa
  • Tractar amb els mitjans i fer-los arribar la informació
  • Escriure una nota de premsa
De 9.30h a 10.30h espai de relació i Face to Face
Gaudiu d'una estona d'intercanvi amb altres cooperatives a l'entorn d'un cafè o bé inscriviu-vos a l'espai Face to Face amb el ponent i presenteu el vostre cas de forma personalitzada.Per inscriure'us al Face to Face escriviu a susanna@cooperativestreball.coop

Sobre el ponent: Xavier Puig és periodista. Actualment és cap de comunicació i premsa del Col.legi de Periodistes. Té una àmplia experiència als principals mitjans de comunicació del país (TV3, Catalunya Ràdio, COM Ràdio, Ona Catalana, Europa Press, El Periódico) i també des de l'àmbit de la comunicació corporativa a Gabinets de Comunicació i Premsa. 
C/ Premià 15 1a planta
Barcelona 08014
Àmbit Café de la Federació Temàtiques Agenda, Avantatges, Comunicació, Cooperatives, Federació, Formació, Intercooperació Any 2013 Comarca Barcelonès