CA | EN

Presentació del programa Aracoop

dimarts, 25 març 2014 - 4:30pm
Presentació del programa Aracoop al Palau de la Generalitat.

El proper dimarts, dia 25 de març, a l’auditori del Palau de la Generalitat, tindrà lloc la presentació pública del programa Aracoop. El president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya Perfecto Alonso participarà a la benvinguda de l'acte, que comptarà amb una cloenda a càrrec del Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, el president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Perfecto Alonso i les entitats promotores i col.laboradores que contribueixen al desenvolupament del programa, de les quals forma part la FCTC. 

Descarregueu-vos el programa de l'acte. 

Inscriviu-vos a l'acte

 

Àmbit Federació Temàtiques Comunicació, Cooperatives, Creació, Finançament, Fiscal, Formació Any 2014 Comarca Barcelonès