CA | EN

Cooperativisme a les indústries culturals i creatives

dimarts, 8 juliol 2014 - 6:00pm a 8:30pm
Una iniciativa del Municipi Cooperatiu amb la participació de cooperatives federades
La producció artística, el disseny, o la comunicació audiovisual i multimèdia, entre d’altres, són exemples d’activitats econòmiques que cal enfortir potenciant un teixit empresarial que s’adapti a les característiques d’aquests sectors.

En tant que empreses basades en les persones, que generen intercooperació i relacions en xarxa, les cooperatives de treball són una fórmula empresarial molt propera al funcionament del sector cultural i creatiu.

En el marc del programa Municipi Cooperatiu, l'Ajuntament de Girona i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya organitzen una sessió el proper dimarts 8 de juliol per donar a conèixer l’experiència de projectes culturals i creatius impulsats mitjançant una cooperativa. 

Hi participen les cooperatives federades: 
L'Estoc
Claraboia Audiovisual
Músics de Girona
 
Una persona experta en cooperativisme resoldrà els possibles dubtes i consultes sobre creació i funcionament de les cooperatives. 

Dia i hora: 8 de juliol, de 18.30h a 20.30h
Ubicació: Centre d'Iniciatives locals. Carrer de Tarragona, 40, 17005 Girona
 
 
Àmbit Sessió Informativa Temàtiques Innovació Any 2014 Comarca Gironès