CA | EN

Descobrint potencials de combinació - Alfons Cornella

dimecres, 17 setembre 2014 - 4:00pm a dijous, 18 setembre 2014 - 4:00pm
Aracoop i Infonomia organitzen una trobada destinada a explorar oportunitats d'activitat econòmica a partir de la combinació d'actius de les empreses d'economia social i cooperativa

L’objectiu de la trobada és impulsar la creació d’aliances i de noves activitats econòmiques entre les empreses participants, de qui s'espera un elevat compromís per explorar possibilitats de col·laboració i la seva posada en marxa.

Amb metodologia pràctica es partirà de l’exploració d’experiències internacionals per identificar la seva proposta de valor, la identificació dels actius de cada empresa participant i la combinació de tots ells per trobar noves propostes disruptives que puguin transformar-se en noves activitats.

La trobada estarà dinamitzada per Alfons Cornella i l’equip d’Infonomia i es realitzarà de forma intensiva els propers dies 17 i 18 de setembre a les instal·lacions de MONTSERRAT HOTEL & TRAINING CENTER (Collbató).

L’activitat inclou el desenvolupament de la sessió de treball i l’estada en pensió completa al centre de Collbató. El cost serà assumit pel programa aracoop.

Donat l’interès i les condicions de l’activitat, el nombre de persones participants és limitat i es farà una selecció tenint en compte l’ordre d’inscripció i el perfil i la motivació de les persones participants.

Les persones interessades en participar, s’hauran d’inscriure en el següent enllaçDurant la primera quinzena de setembre, l’organització confirmarà el grup de persones participants.

 

Àmbit Cooperatives Temàtiques Agenda, Comunicació, Cooperatives, Empresa Social Any 2014 Comarca Baix Llobregat