CA | EN

Curs d'emprenedoria social cooperativa

dijous, 30 octubre 2014 - 2:30pm
Curs d'emprenedoria cooperativa de la cooperativa federada LabCoop

Us interessa l’emprenedoria cooperativa? Teniu projectes que tot just comencen a germinar? Agafeu l’agenda perquè del 30 d'octubre al 18 de desembre té lloc la quarta edició del Curs d’Emprenedoria Social Cooperativa (ESCOOP), organitzat per la cooperativa federada LabCoop. La proposta ofereix 7 mòduls especialitzats i una trobada d’experiències emprenedores cooperatives perquè no us falti inspiració.

L'ESCOOP és un curs modular, que es pot fer sencer o per mòduls. Aporta coneixements, facilita recursos, afavoreix reflexions conjuntes, permet crear i polir idees d’activitats econòmiques noves, conèixer cooperatives inspiradores i persones emprenedores, tot ajudant a crear i consolidar noves cooperatives i altres iniciatives d’emprenedoria social. El curs tracta totes les fases de l’emprenedoria: des de la preemprenedoria fins a la posada en marxa de la cooperativa.

Més informació

Àmbit Cooperatives Temàtiques Creació, Emprenedoria Social Any 2014 Comarca Barcelonès