CA | EN

Cocrear per col·laborar, innovar i produir

dijous, 16 abril 2015 - 11:00am a divendres, 17 abril 2015 - 2:00pm
En el marc del programa Aracoop s'organitza un taller per fomentar la cocreativitat entre les empreses d'economia social i cooperativa amb l'objectiu d'identificar nous projectes conjunts, models de negoci i aliances per fer front a nous reptes

El taller està organitzat i conduït per Coemprèn.

Aquest taller us pot interessar s ivoleu:

  • Conèixer tendències de futur i noves oportunitats
  • Redescobrir les capacitats de l'organització i les de possibles partners
  • Conèixer el què, com i quan col·laborar com a millor estratègia per competir
  • Coidear nous projectes col·laboratius
  • Aprendre a treballar amb visió de client
  • Preavaluar les idees i projectes conjunts generats de forma ràpida i senzilla

La metodologia és totalment pràctica, un taller intensiu d’un dia i mig per aprendre i crear col·laborativament, en un entorn diferent per facilitar als participants endinsar-se en els coneixements, dinàmiques, eines i contactes per cocrear. 

L’activitat inclou el desenvolupament de la sessió de treball i l’estada en pensió complerta al centre del Prat. Aquesta acció no té cap cost per a les persones participants. Totes les despeses són assumides per la Confederació de Cooperatives de Catalunya i el Programa Aracoop, finançat per la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya. 

La trobada estarà dinamitzada per Teresa Guix i l’equip de Coemprèn i es realitzarà de forma intensiva els propers dies 16 i 17 d’abril a les instal·lacions de l’Alberg Centre Esplai Barcelona (c. Riu Anoia, 42-54, El Prat de Llobregat). Podeu consultar la informació pràctica aquí.  

Donat l’interès i les condicions de l’activitat, el nombre de persones participants és limitat i es farà una selecció tenint en compte l’ordre d’inscripció i el perfil i la motivació de les persones participants. Les persones interessades en participar s’hauran d’inscriure fent clic aquí.  

Esperem que la iniciativa sigui del vostre interès. 


Si desitgeu ampliar aquesta informació, contacteu amb Victor Galmés, a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya victor@cooperativestreball.coop

Àmbit Cooperatives Temàtiques Agenda, Comunicació, Cooperatives, Empresa Social Any 2015 Comarca Baix Llobregat