CA | EN

Terrassa: Taller d'economia social

dimecres, 29 abril 2015 - 10:00am a 12:00pm
Activitat emmarcada dins del programa Municipi Cooperatiu.

El Servei d'Emprenedoria i Economia Social de l'Ajuntament de Terrassa posa a l'abast de les persones emprenedores que vulguin treballar una idea de negoci, i/o que vulguin conèixer i/o treballar en un marc d'economia social un ampli ventall de formacions adaptades a les seves necessitats.

Membre del programa Municipi Cooperatiu, promogut per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, l'Ajuntament de Terrassa ha convocat diverses activitats formatives adreçades a persones emprenedores que volen iniciar un projecte col·lectiu i/o dins del marc de l'economia social.

Taller informatiu d’economia social

Dilluns 27 d’abril de 10h a 12h

Sala d’actes del Quadrant 0

C/ Telers, 5. passadís B. 2n pis

INSCRIPCIONS

Àmbit Federació Temàtiques Cooperatives, Economia, Emprenedoria Social, Formació Any 2015 Comarca Vallès Occidental