CA | EN

Sessió de treball: integració de federacions

dimecres, 20 maig 2015 - 9:00am

En el marc del procés de creació d'un model d'organització unitària de les cooperatives de Catalunya que agrupi les federacions, us convidem a una nova sessió de treball el proper 20 de maig de 2015 de 9.00h a 12.00h a la nostra seu (c/ Premià 15, primer pis). Debatrem el sistema de vots i quotes que podria tenir la futura entitat.

Per preparar la sessió us convidem a consultar el següent document, on s'exposen els diferents tipus de sistemes de les federacions de cooperatives catalanes, així com exemples d'altres comunitats autònomes.

Si ens envieu prèviament les vostres opinions i suggeriments, les podrem debatre durant la sessió del 20 de maig. També treballarem la proposta que la FCTC haurà de presentar a la resta de federacions.  

Inscripcions a la sessió de treball Integració de federacións del 20 de maig.

Àmbit Federació Temàtiques Comunicació Any 2015 Comarca Barcelonès