CA | EN

Acte Dia Internacional de les Cooperatives

divendres, 19 juny 2015 - 11:00am a 1:30pm

El Dia Internacional de les Cooperatives, se celebra a tot el món el dia 4 de juliol, i aquest any porta el lema: “les cooperatives contribueixen a l’equitat”, establert per l’Aliança Cooperativa Internacional (ACI). Podeu llegir aquí el manifest.

A Catalunya, la celebració tindrà tres eixos: la reflexió entorn a la contribució de les cooperatives a l’equitat, l’obertura de les cooperatives a la societat i la celebració del Dia Internacional amb les persones vinculades al moviment cooperatiu.

El proper divendres 19 de juny de 11h a 13.30h se celebra un acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Cooperatives en el qual la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya hi estarà present. 

L'eix vertebrador serà “Com les cooperatives contribueixen a l’equitat”.

En l’acte – que se celebrarà al Palau Robert de Barcelona i comptarà amb la participació del conseller d’Empresa i Ocupació,Felip Puig– intervindran Perfecto Alonso, president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, Albert Serra, director de l’Institut de Governança i Direcció Pública, IGDP d’ESADE,Anna Fornés, directora de la Fundació Factor Humà, Miquel de Paladella, cofundador d’UpSocial i representants de les cooperatives Suara, Eduvic, Consum i Ivars d’Urgell.

Trobareu aquí els detalls: http://www.aracoop.coop/Dic/18-de-juny/


Àmbit Federació Temàtiques Federació Any 2015 Comarca Barcelonès