CA | EN

Trobada Premsa i Cooperatives

dijous, 9 juliol 2015 - 9:00am a 10:30am
Una nova cita del Grup de comunicació de la FCTC.
En el marc de les trobades Premsa i Cooperatives que organitzem dins del grup de comunicació de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya el proper dijous 9 de juliol a les 9.00h tindrem amb nosaltres a Joel Albarràn, cap de l'edició digital de La Vanguardia,.

Les trobades Premsa i Cooperatives del Grup de Comunicació de la FCTC són una ocasió per conèixer a fons el funcionament d'un mitjà de comunicació, les dinàmiques de la redacció i les millors formes per accedir-hi amb l'objectiu d'obtenir més i millor impacte per les cooperatives. 
 
El grup de comunicació està format per les persones que ocupen funcions de responsables de premsa dins les cooperatives federades i que mantenen contacte amb els mitjans. 
 

Més informació: Olga Ruiz: olga@cooperativestreball.coop o bé per telèfon 93 318 81 62. 
Àmbit Federació Temàtiques Avantatges, Comunicació, Cooperatives, Intercooperació Any 2015 Comarca Barcelonès