CA | EN

Cafè de la Federació: Suport a la Internacionalització

dimarts, 29 setembre 2015 - 8:30am a 10:30am
Presentarem les línies de treball d'ACCIO per accedir als mercats internacionals i com les cooperatives se'n poden beneficiar.

Com a entitat de suport a la Internacionalització, recentment acreditada per ACCIO, ens complau dedicar el Cafè de la Federació de setembre a la Internacionalització. 

La sessió estarà centrada en conèixer les línies de treball d'ACCIO per accedir als mercats internacionals i, de forma específica, estudiarem de quina manera les cooperatives de treball poden rebre suport per sortir a l'exterior. 

El Cafè de la Federació tindrà lloc el proper dimarts 29 de setembrea la seu de la FCTC (c/Premià 15 primer pis) i comptarem amb la participació de Ramon Camí, Gerent d'Iniciació i Talent Internacional a ACCIO. 

Programa

8.30h a 9.30h Presentació 

9.30h a 10.30 Espai Face to Face amb el ponent (cal inscripció prèvia) 

Inscripcions

El suport a la internacionalització de les cooperatives forma part del Pla de Treball de la FCTC que busca, d’aquesta forma, fer créixer el 20% d’empreses federades que durant 2014 van realitzar vendes internacionals, segons el Baròmetre cooperatiu

El Cafè de la Federació és l'espai de trobada regular de les cooperatives federades a l'entorn d'un tema d'interès relacionat amb la gestió empresarial, la comunicació o la innovació. Cada sessió compta amb l'experiència d'una persona experta i un espai de relació entre les empreses assistents.

Àmbit Café de la Federació Temàtiques Federació, Intercooperació, Internacionalització Any 2015 Comarca Barcelonès