CA | EN

Cafè de la Federació: Un pla de màrqueting per a cooperatives

dijous, 29 octubre 2015 - 8:30am a 10:30am
Treballarem les propostes per a l'elaboració d'un Pla de màrqueting que s'adreci a les persones que trien cooperativa.

L'anàlisi del perfil de persones consumidores i usuàries de cooperatives a Catalunya ofereix dades de gran riquesa per conèixer els hàbits i les formes de consumir de les persones que interaccionen amb cooperatives.

Les conclusions de l'estudi aporten elements importants sobre oportunitats de mercat, posicionament de producte, preu o distribució que es poden aplicar a les polítiques comercials de les cooperatives i que han estat recollides al document Propostes per a l'elaboració d'un Pla de màrqueting. 

Amb l'objectiu de tractar en detall les recomanacions sorgides de l'estudi i d'aprofundir en les formes per arribar a les persones consumidores i usuàries de cooperatives, dediquem el Cafè de la Federació del 29 d'octubre al Pla de màrqueting. 

Programa 

8.30h a 9.30h Presentació. Víctor Moliner (EADA)
9.30h a 10.30h Espai Face to Face (només cooperatives federades)  

Inscripcions

Ubicació: c/Premià 15, primer pis. 08014 Barcelona. 

El Cafè de la Federació és l'espai de trobada regular i mensual de les cooperatives federades a l'entorn d'un tema d'interès relacionat amb la gestió empresarial, la comunicació o la innovació. Cada sessió compta amb l'experiència d'una persona experta i un espai de relació entre les empreses assistents.

Àmbit Café de la Federació Temàtiques Comunicació, Cooperatives, Federació, Innovació, Intercooperació Any 2015 Comarca Barcelonès