CA | EN

BizBarcelona: Com finançar el teu projecte d'economia social?

dijous, 2 juny 2016 - 1:00pm a 2:00pm
La FCTC al BizBarcelona

En el marc de les accions previstes per promoure el model d'empresa cooperativa al BizBarcelona, els propers 1 i 2 de juny, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya serà el punt d'informació per crear cooperatives a l'espai Assessora't on venen les persones interessades a conèixer els passos per crear la seva empresa.

A més, ens trobareu al nostre estand informatiu i a la segünet ponència: 

Dia 2 de juny de 13h a 14h. Sala BizEconomiaSocial. Com pots finançar el teu projecte d'’economia social? Negociació i instruments. Quines són les característiques específiques de les cooperatives i entitats de l’economia social a l’hora de cercar finançament? Ho expliquem en aquesta sessió on també parlarem de com afrontar la negociació amb les entitats financeres.

Us hi esperem!

Àmbit Federació Temàtiques Creació Any 2016 Comarca Barcelonès