CA | EN

BizBarcelona: Crea la teva cooperativa

dimecres, 1 juny 2016 - 3:00pm a 4:00pm
La FCTC serà al BizBarcelona els dies 1 i 2 de juny

En el marc de les accions previstes per promoure el model d'empresa cooperativa al BizBarcelona, els propers 1 i 2 de juny, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya serà el punt d'informació per crear cooperatives a l'espai Assessora't on venen les persones interessades a conèixer els passos per crear la seva empresa.

A més, ens trobareu al nostre estand informatiu i a la següent ponència: 

Dia 1 de juny de 15h a 16h. Sala BizEconomiaSocial. Crea la teva cooperativa. La cooperativa i les competències de les persones emprenedores. Pautes per crear una cooperativa. Quines són les característiques i funcionament del model cooperatiu i les competències específiques necessàries de les persones que les impulsen?.

Us hi esperem!

Àmbit Federació Temàtiques Creació Any 2016 Comarca Barcelonès