CA | EN

Taller: el conflicte i la seva gestió

dimarts, 13 desembre 2016 - 9:30am a 11:30am
Una proposta per acostar-nos a la gestió de conflictes.

Els conflictes formen part de la vida de qualsevol persona, relació o organització. Són l'expressió de la diversitat i dels moments de potencial creixement de les persones i les organitzacions. 

En qualsevol projecte col·lectiu, com ara una cooperativa, és especialment important que la gestió dels conflictes sigui facilitada de tal manera que no posi en perill la cohesió i sostenibilitat del projecte. Són necessàries les eines i actituds que faciliten el conflicte, per tal que el caràcter col·lectiu del projecte no vagi en detriment de la seva eficàcia i solidesa empresarial. 
 
El proper dimarts 13 de desembre de 9.30 a 11.30h la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya us proposa el taller El conflicte i la seva gestió amb l'acompanyament especialitzat de Fil-a-l'Agulla.  Es tracta d'una sessió per compartir idees fonamentals sobre la comprensió dels conflictes, la seva dinàmica i gestió. Concretament, s'hi treballarà l'actitud de benvinguda davant el conflicte, la perspectiva sistèmica de les organitzacions i la seva importància, així com la importància del rang i la facilitació de les dinàmiques de poder. 
La sessió serà dinàmica i participativa. Hi haurà moments de presentació, així com exercicis vivencials i/o debat a partir de les experiències de les persones participants. 

Estem conveçudes que serà un taller molt interessant i que en traureu profit. 

Inscripcions

Què: Taller El conflicte i la seva gestió 

Quan: Dimarts 13 de desembre de 9.30h a 11.30h 

On: Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. C/Premià 15, primer pis. Barcelona. 

Àmbit Federació Temàtiques Comunicació, Cooperatives Any 2016 Comarca Barcelonès