CA | EN

El model formatiu per a les cooperatives

divendres, 13 gener 2017 - 9:30am
Sessió informativa: El model formatiu per a les cooperatives

En el marc de la reflexió de futur que el Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya està duent a terme sobre com articular i organitzar el model de la formació de les cooperatives, us convidem a una sessió informativa el proper divendres 13 de gener de 2017 a les 9.30 hores. 

L'objectiu de la sessió és permetre resoldre dubtes i necessitats que puguin sorgir de manera immediata i explicar els mecanismes que volem establir per vehicular les demandes de formació que arribin a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. 

Estan convidades totes les persones vinculades a cooperatives federades interessades a ser proveïdores de formació.

Inscripcions

Sessió informativa: el model formatiu de les cooperatives
Quan: divendres 13 de gener de 2017 a les 9.30h 
On: Carrer Premià 15, primer pis

Àmbit Federació Temàtiques Cooperatives, Formació Any 2017 Comarca Barcelonès