CA | EN

Lideratge col·lectiu i gestió compartida

dijous, 28 setembre 2017 - 3:30pm a 7:30pm

Un taller per desenvolupar els coneixements i habilitats del lideratge col·lectiu en una cooperativa.

El lideratge col·lectiu i la gestió compartida són dues competències clau de l’emprenedoria cooperativa.

En el marc de l'àrea de suport a la creació de cooperatives, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya proposa un taller sobre lideratge col·lectiu i gestió compartida, dues de les cinc competències identificades per a l'emprenedoria cooperativa.

El taller busca desenvolupar les competències necessàries per emprendre col·lectivament a partir d’una dinàmica de treball pràctic. Concretament, es donaran eines i s’establiran les bases per desenvolupar el lideratge col·lectiu i la gestió compartida, com a competències essencials en projectes d’emprenedoria col·lectiva. 

Inscripcions 

Data: 28 de setembre de 15.30h a 19.30h a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

C/Premià 15, primer pis. Barcelona 

 

Àmbit Federació Temàtiques Formació Any 2017 Comarca Barcelonès