CA | EN

BizBarcelona: El valor social

dijous, 1 juny 2017 - 4:00pm a 5:00pm
Veniu al BizBarcelona amb la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

En el marc del BizBarcelona, la trobada que ajuda les pimes i els emprenedors a transformar-se per ser més competitius en l'entorn canviant en què viuen, us convidem a una sessió informativa a càrrec de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. El proper 1 de juny farem una sessió sobre El Valor Social, a càrrec de Joan Segarra, director de la Sectorial de Cooperatives d'Iniciativa Social de la FCTC. Es tracta d'una eina per avaluar i mostrar a la societat l'impacte i el retorn econòmic i social que generen les cooperatives de treball a Catalunya. La sessió serà el dia 1 de juny de 16h a 17h a la Sala Economia Social. 

A més, durant els dos dies del BizBarcelona us convidem a venir al nostre estand o bé visitar-nos a l'Espai d'Assessorament. 

 

També esteu convidats a la sessió informativa: Accés al finançament per a empreses cooperatives, del dia 31 de maig. 

Àmbit Federació Any 2017 Comarca Barcelonès