CA | EN

Crea la teva cooperativa

dijous, 20 juliol 2017 - 12:00pm a 2:00pm
Una introducció sobre l'empresa cooperativa de treball i el seu funcionament

Les sessions d'orientació i suport a la creació de cooperatives, organitzades quinzenalment, s'adrecen a totes aquelles persones interessades en la fórmula empresarial cooperativa com a forma jurídica per organitzar la seva activitat laboral.


INSCRIPCIONS

Per assistir a la sessió inscriviu-vos-hi enviant un correu electrònic a Núria Casamajó (nuria@cooperativestreball.coop) indicant la sessió a la qual voleu assistir, les dades de contacte, el nom i cognoms  de les persones assistents i l'activitat que teniu previst realitzar. Us enviarem la resposta de confirmació de plaça a través de correu electrònic.


Dijous, 20 de juliol, de 12.00  a 14.00 h

C/ Premià 15, 1a planta 08014 Barcelona

 

Aneu a la secció Crea per obtenir més informació i recursos. 

 

Àmbit Sessió Informativa Temàtiques Cooperatives, Creació, Legal Any 2017