CA | EN

Càpsula: Aprofundim en el benchmarking

dijous, 14 setembre 2017 - 8:30am a 11:30am

El proper 14 de setembre organitzem un taller per aprofundir en el benchmarking.

Després de la bona acollida que va tenir el Cafè de la Federació de juny dedicat a aquest tema, hem convidat novament l’Enrique Rodríguez, de Datanauta, per oferir-vos un complet taller per posar el benchmarking a la pràctica a partir de les vostres propostes de temes a investigar. Amb el títol de “Taller d’intel·ligència de mercat amb eines gratuïtes”, la sessió permetrà treballar necessitats concretes d’investigació de mercats per part de cooperatives.
 
Per tal de fer el taller el més pràctic i útil possible, proposem que les persones assistents suggereixin el tipus d'informació que voldrien obtenir amb la investigació de mercat. Per exemple: informació sobre el sector en el qual opera la cooperativa, sobre l'àrea geogràfica d'influència, sobre tipus de client real i/o potencial, sobre el volum de mercat, la detecció de noves oportunitats de negoci o l'anàlisi de tendències de mercat, entre d'altres.

Envieu el tema que desitgeu investigar en relació a la vostra cooperativa a la Dolors Ferré abans del 7 de setembre. Contacte: dolors@cooperativestreball.coop
 
REQUISITS PER PARTICIPAR AL TALLER 

  • Formar part d'una cooperativa federada
  • Portar ordinador portàtil
  • En la mesura del possible, proposar una temàtica a investigar

DATA i HORARI
14 de setembre de 8.30h a 11.30h
c/ Premià 15, primer pis, Barcelona 08014
 
INSCRIPCIONS
 
PONENT: Enrique Rodríguez, Datanauta.

 


 

Àmbit Café de la Federació Temàtiques Comunicació Any 2017