CA | EN

Homenatge a Francesc Martínez de Foix

dissabte, 16 setembre 2017 - 11:00am a 1:00pm

L'acte d'homenatge a Francesc Martínez de Foix serà dissabte 16 de setembre a les 11h a les instal·lacions de l'INEFC Catalunya (Avinguda de l'Estadi, 12-22, 08038 Barcelona).

Serà l'ocasió de compartir un temps i un espai conjunt amb totes les persones que el van conèixer i estimar, alhora que recordarem la seva aportació al món del cooperativisme, el dret al treball i l’habitatge, l’esport i el lleure.

Confirmeu la vostra assistència en aquest formulari.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya participarà a l’acte juntament amb les entitats organitzadores de l’homenatge a les quals Francesc Martínez de Foix va participar activament, TEB Grup Cooperatiu, Federació ACELL, Special Olympics, Dincat Federació, Fundació DKV Integralia i Xarxa Ambiental.

Al llarg de tota la seva trajectòria professional, Francesc Martínez de Foix va destacar pel seu compromís amb les persones amb discapacitat intel·lectual, així com amb els valors del cooperativisme i l’economia social. Va lluitar especialment perquè aquest col·lectiu tingués accés al món del treball, a l’habitatge i a uns serveis de qualitat, perquè gaudís de l’esport i de l’oci, perquè, en definitiva, tingués una vida plena. Al 2012 va rebre la Creu Sant Jordi en reconeixement a aquesta dedicació.

Siguem nombrosos el dia 16 de setembre a l'homenatge. Us hi esperem. 

Àmbit Federació Temàtiques Cooperatives Any 2017