CA | EN

Interactua amb cooperatives federades

dijous, 23 novembre 2017 - 10:00am a 2:00pm
Una trobada de caire lúdic per fomentar l'intercanvi i la relació entre cooperatives amb l'objectiu de promoure que les persones que en formen part, es coneguin més.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya és un espai comú per a les 550 cooperatives que en formen part i que representen sectors d'activitat, dimensions i formes de veure el món ben variades.

La diversitat de les cooperatives que composen la Federació és una fortalesa reconeguda per les empreses que en formen part. És per això que les nostres activitats acostumen a comptar amb un espai per a la relació entre cooperatives. 

Ara, però, fem un pas més i hem organitzat un esdeveniment pensat específicament per a facilitar l'intercanvi entre les persones que formeu les cooperatives. Es tracta d'una trobada amb un fort component lúdic on els integrants de les cooperatives podreu compartir un espai i un temps plegats amb l'objectiu de conèixer-vos més i millor. 

Les persones sòcies de les cooperatives federades esteu totes convidades a la trobada "Interactua amb les  cooperatives federades".

Comptem amb totes vosaltres el proper dijous 23 de novembre a les Cotxeres de Sants entre les 10h i les 14h. En acabar, us convidem a un pica-pica per recuperar forces.

INSCRIPCIONS 

Us hi esperem!

 

Àmbit Cooperatives Any 2017 Comarca Barcelonès