CA | EN

Cafè de la Federació: Plataformes positives

dijous, 21 juny 2018 - 8:30am a 10:30am

Som conscients que l'entorn digital, amb uns costos mínims, està canviant un gran nombre de mercats i sectors. Les cooperatives de plataforma recuperen els principis cooperativistes dels últims 200 anys i els porten a l'entorn digital per tal d'oferir una innovació real en la governança d'aquestes organitzacions aprofitant l'escalabilitat que ofereix el món online
 
Us proposem un Cafè de la Federació dedicat a la creació de Plataformes positives. Per fer-ho, ens endinsarem en els principis de disseny de governança compartida i exemples reals d'aquesta nova forma d'organització empresarial i social. 

Inscripcions

Creació de plataformes positives. Cooperatives 2.0
Dijous 21 de juny 2018
8.30h a 10.30h 
c/ Premià 15, primer pis, 08014 Barcelona 

Àmbit Café de la Federació Temàtiques Cooperatives Any 2018 Comarca Barcelonès