CA | EN

Cafè de la Federació: Telegram com a canal de comunicació

dijous, 27 setembre 2018 - 8:30am a 10:30am
Coneixem un nou canal per fer arribar els missatges al nostre públic objectiu.

Telegram és una eina de missatgeria instantània que apareix com una eina amb moltes possibilitats per a mitjans de comunicació, administracions grans i petites, agències de comunicació i departaments de premsa, ONGs, empreses de comunicació, etc. 

Dediquem el Cafè de la Federació de setembre a endinsar-nos en el canal Telegram per veure que ens permet anar molt més enllà que Whatsapp. Descobrirem quines diferències hi ha entre totes dues i sobretot incidirem en la creació de canals, que ens permetran generar espais de comunicació on tot aquell que ho desitgi s’hi pot apuntar per rebre les nostres informacions.

A càrrec de Sílvia Llombart, periodista especialitzada en comunicació digital.

Quan: 27 de setembre, de 8.30h a 10.30h 

Inscripcions

 

Àmbit Café de la Federació Temàtiques Cooperatives Any 2018 Comarca Barcelonès