CA | EN

Competències per a la gestió cooperativa

dimarts, 23 octubre 2018 - 3:30pm
Essencial: un curs per aprofundir en aspectes clau de la gestió cooperativa. Cinc sessions per aprendre tot el que cal saber sobre els òrgans socials, les habilitats personals i directives necessàries i el control de gestió anual en una cooperativa.

Heu entrat a formar part del Consell Rector de la vostra cooperativa?

En sou membres des de fa anys i teniu dubtes concrets sobre l'exercici de les vostres funcions? 

Voleu millorar el vostre enfocament per enfrontar-vos al dia a dia? 

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya us proposa un curs de 20 hores, repartides en cinc sessions de tarda els divendres, per a conèixer en detall el funcionament dels òrgans socials de la cooperativa. 

Al curs Competències per a la gestió cooperativa, treballarem de forma pràctica quines competències i capacitats són ideals desenvolupar per tal de crear i mantenir relacions sòlides entre les persones que formen la cooperativa. 


PROGRAMA DEL CURS 

Mòdul 1 - Funcions i responsabilitats del consell rector

Mòdul 2 – Habilitats personals i directives

Mòdul 3 - Control de la gestió anual 


QUAN: 23 i 30 d'octubre i 6, 13 i 20 de novembre 2018 

15.30h a 19.30h 

c/ Premià 15, primer pis, 08014 - Barcelona.

Àmbit Federació Temàtiques Formació Any 2018