CA | EN

Cafè de la Federació: estratègia omnicanalitat

dimecres, 24 octubre 2018 - 8:30am a 10:30am
Dediquem el Cafè de la Federació a conèixer una nova forma per a vendre més: l’estratègia omnicanalitat.

Darrera del concepte d'omnicanalitat a les vendes, s’amaga la voluntat d’integrar els diferents canals d’interacció amb clients per generar camins que permetin la relació entre ells, de manera que una via d’interacció porti a una altra.

Amb l’objectiu d’aconseguir millorar les vendes de les cooperatives, us animem a assistir al Cafè de la Federació dedicat a l’estratègia d’omnicanalitat. Definirem el concepte i explicarem com construir experiències que destaquin el valor de cada marca i producte amb l’objectiu que els clients s’hi mantinguin connectats, més enllà del canal pel qual hi arribin.

De tot això ens en parlarà el proper 24 d’octubre de 8.30h a 10.30h, al Cafè de la Federació, l’Ester Hidalgo, d’EADA.

INSCRIPCIÓ

Com sempre, la sessió serà enregistrada en vídeo per tal que les cooperatives federades pugueu disposar de la intervenció completa. 

Àmbit Federació Temàtiques Comunicació Any 2018