CA | EN

Connectem cooperativistes: espai d'intercanvi i trobada

dimecres, 12 desembre 2018 - 10:00am a 1:00pm
Convocatòria per a fomentar la relació entre cooperativistes.
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya és, entre altres, un punt de connexió entre empreses cooperatives. Amb l'objectiu de fomentar la relació entre cooperativistes, us proposem una activitat lúdica que permetrà enfortir vincles entre les persones participants.
 
El proper dimecres 12 de desembre de 10h a 13h totes les persones cooperativistes estan convidades a una activitat amb un component lúdic que ha de fomentar les connexions entre cooperatives. L'objectiu de la sessió és enfortir vincles entre persones per tal d'enfortir el teixit cooperatiu. 
 
La trobada Connectem cooperativistes serà el proper 12 de desembre a la seu de Biciclot, al carrer Pere IV, 58-60 de Barcelona. 


Us hi esperem!


 

Àmbit Federació Temàtiques Intercooperació Any 2018