CA | EN

Impacte de la transformació digital

dijous, 31 gener 2019 - 4:15pm
Fira de la Candelera de Molins de Rei. Avantatges i oportunitats de negoci de la digitalització a les empreses, des del punt de vista de les cooperatives.

La transformació digital i la indústria 4.0 són conceptes que sovint es perceben com quelcom molt llunyà, només a l’abast de les grans corporacions. No obstant això, tenint en compte els beneficis competitius que les tecnologies de la Indústria 4.0 poden aportar, veurem que ambdós conceptes són d’aplicació en empreses de qualsevol mida i sector i les cooperatives no en són una excepció, amb independència quin sigui el seu àmbit d’actuació.

El proper 31 de gener, col.laborem amb l’Ajuntament de Molins de Rei i l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat per impulsar la jornada L’impacte de la transformació digital en les cooperatives, que tindrà lloc al Centre Cívic la Federació Obrera (C. Jacint Verdaguer, 48), en el marc de la 168a Fira de la Candelera de Molins de Rei.

L’objectiu d’aquesta jornada és difondre els avantatges i les oportunitats de negoci de la digitalització a les empreses, des del punt de vista de les cooperatives, a partir de l’experiència de Genís Roca, soci Fundador i president de l’empresa RocaSalvatellaMiquel Àngel Rubert d’Equip 40, SCCL i Tomàs Llompart de SUARA, SCCL. L’acte serà moderat per Guillem Pèrdrix, director de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

 • 16.15 h Acreditacions
 • 16.30 h Benvinguda
 • 16.35 h “El futur del treball en temps digitals (i que caldrà per sobreviure-hi)”
  • Genís Roca, Soci fundador i president de l’empresa RocaSalvatella, expert en estrategia, transformació digital i coautor del primer llibre publicat a Espanya sobre el fenòmen de la Web 2.0.
 • 17.15 h Cas d’èxit: “Gestió de la informació clínica dels CDIAP a través d’un aplicatiu informàtic”
  • Miquel Àngel Rubert, Equip 40, SCCL
 • 17.30 h Cas d’èxit: “L’Oficina de transformació digital de Suara”
  • Tomàs Llompart, Membre de l’Oficina de Transformació digital de Suara, SCCL
 • 17.45 h Torn obert de preguntes
 • 18.15 h Cloenda

Pots fer la inscripció a la jornada fent clic aquí

Àmbit Federació Temàtiques Comunicació Any 2019