CA | EN

Sessió de treball: programa emprenedoria i finances ètiques a Secundària

divendres, 1 març 2019 - 9:30am a 12:00pm
Adreçat a cooperatives especialitzades en formació cooperativa, d'economia social i finances a les escoles.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya proposa una sessió de treball el proper divendres 1 de març amb l’objectiu de construir un programa d’Emprenedoria col·lectiva i finances ètiques adreçat a professorat d’Educació Secundària Obligatòria i els seus alumnes. El programa formarà part del contingut curricular impartit a 4t d’ESO.

La convocatòria per construir i implementar el programa s’adreça especialment a cooperatives de treball amb expertesa en la formació a les escoles i trajectòria en la formació cooperativa, d’economia social i finances ètiques.

INSCRIPCIÓ

Divendres 1 de març a les 9.30h
c/ Premià 15, primer pis, 08014 - Barcelona
 
Us hi esperem

Àmbit Federació Temàtiques Formació Any 2019