CA | EN

Presentació eina online elaboració pla d'empresa

dimarts, 19 març 2019 - 10:00am a 11:30am
Sessió de treball per a conèixer l'eina online de creació del pla d'empresa i com enfortir la viabilitat de les noves cooperatives.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha creat una eina online per a acompanyar el procés de creació del pla d'empresa d'una cooperativa. L'eina és especialment útil per a persones emprenedores amb una idea de negoci cooperatiu i, en general, per a totes aquelles persones implicades en l'acompanyament a la creació de cooperatives.

La creació de l'eina online arriba després de la publicació d'una col.lecció de guies de creació de cooperatives en diferents àmbits sectorials, impulsada en el marc del programa d'acompanyament a noves cooperatives. 

Per tal de donar a conèixer l'eina online de creació del pla d'empresa, al màxim de persones que la poden fer servir, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya organitza una presentació el proper 19 de març a les 10h.

A més, la sessió comptarà amb un espai de debat sobre quins elements són útils per a impulsar cooperatives viables i quins recursos poden ajudar-nos a acompanyar més i millor les cooperatives en procés de creació. 

La sessió s'adreça a totes aquelles cooperatives que acompanyen la creació de cooperatives, així com a Ateneus, àrees de promoció econòmica dels ajuntaments i, en general, prescriptores de cooperativisme. 

 

PROGRAMA

10.00h Presentació de la sessió de treball 

10.15h Presentació de l'eina online pe a la creació del pla d'empresa d'una cooperativa

10.35h Debat: Quins elements contribueixen a millorar la viabilitat econòmica dels projectes cooperatius? 

11.30h Cloenda 


INSCRIPCIÓ 


Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

c/Premià 15, primer pis
08014 Barcelona

Àmbit Federació Temàtiques Comunicació, Cooperatives, Creació Any 2019 Comarca Barcelonès