CA | EN

Trobada de cooperatives de Girona

dilluns, 11 març 2019 - 10:30am a 11:30am
Treballem amb les cooperatives gironines i l'Ateneu Cooperatiu.

Des de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya convoquem les cooperatives de Girona a una trobada per, entre d'altres, conèixer la vostra visió i expectatives de l'Ateneu Cooperatiu del territori, així com identificar de forma conjunta els reptes als quals la Federació podria donar suport. 

Coordinat per la Fundació Surt, l'Ateneu Cooperatiu de Girona va ser creat el 2016 amb l'objectiu de desenvolupar accions per al foment i suport del cooperativisme. Actualment només formen l'Ateneu un 29% de cooperatives de terres gironines.

Des de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya us proposem assistir a una reunió per treballar conjuntament com cooperativitzar l'Ateneu.

La reunió serà dilluns dia 11 de març de 2019 a les 10h30 a Centre de Visitants del Gironès Av. França, 221. 17840 Sarrià de Ter. 

Així, us convidem a aquesta reunió com a cooperativa del territori, per conèixer la vostra visió i expectatives de l'Ateneu i identificar plegats quins serien els reptes als quals la Federació podria donar suport.

Podeu confirmar la vostra assistència inscrivint-vos en aquest enllaç: INSCRIPCIONS
Àmbit Federació Temàtiques Cooperatives Any 2019 Comarca Gironès