CA | EN

Somiem la Sectorial que volem.

divendres, 29 març 2019 - 9:30am
Sessió de treball per definir de forma col.laborativa la Sectorial que volem.

Continuem amb el procés de cocreació de la Sectorial d’Inciativa Social que somiem i volem. Seguint el treball iniciat a l'Assemblea de la Sectorial del passat mes de novembre, us convidem a una sessió inspiradora i de treball per continuar somiant i definint de forma col·laborativa la Sectorial que volem, el pròxim 29 de març a la Lleialtat Santsenca, carrer Olzinelles 31 de Barcelona. La jornada tindrà dues parts:

9:30 – 10:45h Idees inspiradores per als serveis d’atenció a les persones davant dels nous reptes

Diàleg entre Adela Camí (directora d’Eduvic i membre de la Comissió de Gestió de la Sectorial) i Victor Viñuales (director d’Ecodes) en el que abordarem alguns reptes als que hem de donar resposta en els propers anys: l’envelliment de les persones, migracions, pobresa energètica, entre d’altres.

11:00-13:30h Grups de treball per definir els plans d’acció de la Sectorial per als propers anys

  • GT1 Organització
  • GT2 Marca
  • GT3 Representació
  • GT4 Diversitat i Persones
  • GT5 Espais de Trobada
  • GT6 Innovació

Per confirmar la vostra assistència, escriviu a la Susanna Saldaña: susanna@cooperativestreball.coop, indicant el nom de les persones que participaran a la sessió de treball representant la vostra cooperativa als grups en els que us vau inscriure a la passada sessió. 

Les cooperatives que no vau venir a l'assemblea del novembre, també podeu participar. Només cal que confirmeu assistència i ens digueu a qui/quins grups de treball voleu estar, indicant també el nom de les persones. 

El compromís de totes i cada una de les cooperatives que formem la Sectorial és clau, ja que només amb la participació de totes podrem construir la Sectorial que volem i necessitem. Us animem a participar per fer-ho possible.

Àmbit Federació Temàtiques Iniciativa Social Any 2019 Comarca Barcelonès