CA | EN

Segona sessió de treball sobre la Llei Economia Social

divendres, 21 juny 2019 - 9:30am a 11:30am

Segona Sessió de Treball sobre la futura Llei de l'Economia Social de Catalunya, el proper divendres 21 de juny de 9.30h a 11.30h. Es tracta d'una convocatòria que us permetrà opinar sobre com ha de el nou text legal, d'una banda, així com conèixer les aportacions fetes en el marc de l'AESCAT, de l'altra.

Programa de la sessió de treball
21 de juny de 9:30 a 11:30h

  • Revisió global del document.
  • Concreció d’algunes de les propostes realitzades.
  • Identificació dels temes més importants per incloure al document des del punt de vista de la federació.
  • Posicionament sobre els aspectes en els que no hi ha un consens clar. 

INSCRIPCIONS

Nota: L’elaboració de la Llei catalana de l’economia social i solidària forma part del Pla de Govern de la Generalitat de Catalunya com a acció destacada de l’actual legislatura. Des de l’AESCAT (Associació Economia Social Catalunya) s’està impulsant un procés participatiu per construir de forma col·lectiva un document que marqui les bases d’aquesta futura Llei, assegurant el seu alineament amb un moviment divers amb uns principis i valors compartits. La voluntat és construir un consens entre les cinc organitzacions impulsores de l’AESCAT, per traslladar-lo als legisladors i impulsar un marc jurídic inspirador, valent i amb la mirada posada en els reptes que hem d’abordar com a societat.

Àmbit Federació Temàtiques Comunicació Any 2019 Comarca Barcelonès