Construïm la nostra nova revista

Esdeveniments » 2019 » 09 » 10 » Construïm la nostra nova revista
27/09/2019 - 09:30 a 11:00

Construïm la nostra nova revista

Premià 15, primer pis
Barcelona 08014
Espanya
Comparteix:
Veniu a conèixer i fer aportacions sobre el projecte de nova publicació de la Federació.

Des de fa mesos la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya està orientada a la concepció d'una nova publicació, que reculli el millor de les revistes Nexe i .COOP, i alhora sigui referent per a transmetre de forma atractiva i actual la dimensió del cooperativisme i l’economia social.

Amb l'objectiu de presentar-vos els avenços fets fins ara i recollir les vostres aportacions, us convoquem el proper divendres 27 de setembre a les 9.30h a una sessió de treball per construir la nova revista. La nova publicació tindrà una única capçalera i dos formats: un espai web amb continguts informatius i de reflexió que s’actualitzarà regularment i una revista en paper que s’enviarà periòdicament a les cooperatives i públics diversos de la Federació.

Per a la sessió de treball comptem amb vosaltres tant si ja heu participat a les anteriors sessions, com si aquest és el primer cop que veniu. 

Sessió de treball: construïm la nova revista

Divendres 27 de setembre a les 9.30h a la Federació. 

Inscriviu-vos al formulari per ajudar-nos a preveure l'espai més adient. 

Formulari d'inscripcions

Image CAPTCHA

Pestanyes verticals