Les propostes de les cooperatives educatives

Esdeveniments » 2019 » 09 » 12 » Les propostes de les cooperatives educatives
Comparteix:
Presentació dels 15 valors compartits
La Comissió d'Educació i Lleure de la Sectorial de cooperatives d'Iniciativa Social presenta un document treballat de forma conjunta que defineix 15 valors compartits per part de les cooperatives educatives. Les propostes seran una base per presentar-se juntes a les administracions públiques i al conjunt de la societat.
 
El proper dijous 26 de setembre, de 10h a 12h es farà la presentació de les propostes de les cooperatives educatives. Serà a la sala d'actes del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants (plaça Bonet i Muixí 7). Hi estan convidades totes les cooperatives de la Sectorial, especialment a aquelles vinculades al món de l'educació i el lleure i també aquelles que encara no formeu part de la comissió. 

La trobada de presentació serà l'ocasió de presentar el document final, iniciar el procés d'adhesions i decidir les línies estratègiques a seguir a partir d'ara en forma de pla de treball. 
 
Us hi esperem!

Formulari d'inscripcions

Image CAPTCHA

Pestanyes verticals