Benvingudes a la Federació!

Esdeveniments » 2019 » 10 » 08 » Benvingudes a la Federació!
09/04/2019 - 09:30 a 11:00

Benvingudes a la Federació!

Comparteix:
Una oportunitat per presentar la Federació a les noves cooperatives federades.

Convoquem les noves cooperatives de treball federades a una trobada específica per presentar la nostra activitat i descobrir com podem acompanyar-vos de la millor manera possible. Per fer-ho, ens acompanyarà Raimon Gassiot, integrant del Consell Rector, i Guillem Perdrix, director de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya. 

Benvingudes a la Federació! és una proposta per a les cooperatives que s'han incorporat a la Federació durant el darrer any, amb l'objectiu de crear un espai que ens permeti compartir interessos i expectatives i, alhora, trobar la forma de canalitzar-les des de la nostra entitat. 

QUAN: 9 d'abril de 2019, de 9.30h a 11.00h 

ON: c/ Premià 15, primer pis, 08014 Barcelona. 

INSCRIPCIONS

Si voleu més informació, contacteu la Dolors Ferré: dolors@cooperativestreball.coop 

Us hi esperem!