Cafè de la Federació: Comunicació en clau femenina

Esdeveniments » 2019 » 10 » 08 » Cafè de la Federació: Comunicació en clau femenina
08/10/2019 - 09:30 a 11:30

Cafè de la Federació: Comunicació en clau femenina

Premià 15, primer pis
08014 Barcelona
Comparteix:
ATENCIÓ NOU HORARI: Comencem a les 9.30h

Saps que hi ha una comunicació en clau femenina amb uns valors específics? Saps que pots comunicar millor des d’una perspectiva de gènere? Les dones tenim marcs de referència i estratègies diferents a l’hora de comunicar-nos. En aquest seminari, no excloent per a homes, t’ensenyarem claus, estratègies i valors femenins i com pots utilitzar la diferència de gènere per fer-los servir, empoderar-te com a dona i millorar així la teva competència en comunicació. 

Dediquem el proper Cafè de la Federació a la comunicació femenina amb l'objectiu de prendre consciència dels valors femenins en la comunicació, propis del gènere, així com els seus avantatges per a determinades situacions professionals. El taller s'adreça per igual a homes i a dones. 

De què parlarem? 

  • Què és la comunicació? Eixos fonamentals des d’una perspectiva de gènere. 
  • Quins elements científics i racionals diferencien la comunicació segons el gènere, i com poden condicionar la nostra comunicació?
  • Quins elements he de tenir en compte a l’hora de comunicar-me? L’assertivitat, estructura del missatge, escolta activa i conscient i la gestió emocional: emocions facilitadores-potenciadores i/o limitadores en la comunicació. 
  • Comunicació no sexista i llenguatge inclusiu.

Cafè de la Federació: Comunicació en clau femenina

8 d'octubre 2019, de 9.30h a 11.30h
Ponent: Laura Trabal

Formulari d'inscripcions

Assistents
Image CAPTCHA

Pestanyes verticals