Com i per què transformar-se en cooperativa

Esdeveniments » 2019 » 10 » 08 » Com i per què transformar-se en cooperativa
24/01/2014 - 10:00 a 12:00

Com i per què transformar-se en cooperativa

Tarragona 40
Girona
Comparteix:
Dins del programa Girona, Municipi Cooperatiu

En el marc del programa Municipi Cooperatiu, impulsat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, l'Ajuntament de Girona organitza el proper divendres 24 de gener una sessió de treball sobre Com i perquè transformar-se en cooperativa?

La fórmula cooperativa pot ser la solució per a empreses que afronten un procés de canvi degut a diferents circumstàncies: entorns en crisis, risc de tancament de l’empresa, dificultats per trobar continuitat a la direcció...

Per a aquelles persones per a les quals la prioritat és preservar l’activitat econòmica de l’empresa i els llocs de treball vinculats, la identitat del negoci, la marca i el servei ofert, la transformació en cooperativa és una solució eficaç.

Continguts de la sessió:

                - La fórmula cooperativa: una possible resposta a situacions de crisi

                - Elements que intervenen en el procés de reconversió

                - Breus apunts sobre requisits jurídics

La sessió serà conduïda per Perfecto Alonso, president de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i tindrà lloc a Girona Emprèn, emmarcada en els actes organitzats per promoure el cooperativisme a la ciutat. Consulteu el programa complet