Presentació Acollim.coop

Esdeveniments » 2019 » 10 » 08 » Presentació Acollim.coop
18/07/2019 - 12:00 a 14:00

Presentació Acollim.coop

Comparteix:
Estratègia cooperativa d'acollida a menors no acompanyats.

La Sectorial d'Iniciativa Social de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya va activar el disseny del projecte Acollim.coop, que té com a objectiu millorar la integració social i laboral dels menors que migren sols, especialment quan arriben a la majoria d'edat i surten del sistema de protecció.

Amb la primera versió del document d'estratègia concretada, volem convocar-vos a totes les cooperatives de la Sectorial a l'acte de presentació que farem el proper dijous 18 de juliol, de 12h a 14h, a la Lleialtat Santsenca (c/Olzinelles, 31, 08014, Barcelona).
 
La trobada tindrà un triple objectiu. D'una banda, explicar-vos les línies estratègiques, de l'altra que valoreu en quins aspectes i com hi voleu participar, i a més quin seria el vostre nivell d'implicació.
Podeu confirmar la vostra assistència al següent enllaç: INSCRIPCIÓ