Reconeixements CoopCat

Esdeveniments » 2019 » 12 » 02 » Reconeixements CoopCat
13/12/2019 - 11:00 a 13:30

Reconeixements CoopCat

Comparteix:
La tercera edició dels Reconeixements CoopCat se celebra el proper divendres 13 de desembre a les 11h a l’Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Els Reconeixements CoopCat són una iniciativa de la Confederació de Cooperatives de Catalunya que busca destacar la bona feina de les cooperatives de qualsevol branca i àmbit territorial: organitzacions mereixedores d’un reconeixement institucional per la seva contribució a la societat catalana, al cooperativisme i per traslladar els principis i valors cooperatius a la vida diària.Els reconeixements premiaran cooperatives que s’han presentat en les següents categories:

  • Compromís amb el territori
  • Compromís amb les persones
  • Compromís amb la intercooperació
  • Reconeixement a la trajectòria
  • Cooperativa jove i innovadora.

L’acte d’entrega dels Reconeixements CoopCat 2019 ens dona l’oportunitat de celebrar plegats la bona feina i salut del teixit cooperatiu català i també de brindar pel 35è aniversari de la Confederació de Cooperatives de Catalunya.

La inscripció a la cerimònia d’entrega dels Reconeixements CoopCat ja es pot tramitar a partir d'aquest formulari