Presentació del programa de foment del cooperativisme

Esdeveniments » 2020 » 01 » 27 » Presentació del programa de foment del cooperativisme
12/02/2020 - 10:00 a 11:00

Presentació del programa de foment del cooperativisme

de Sants 79
08014 Barcelona
Comparteix:
Veniu a conèixer el programa, el 12 de febrer, a les Cotxeres de Sants.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya presenta el nou Programa de foment del cooperativisme, una iniciativa per donar suport a projectes impulsats per cooperatives federades.

El nou programa de Foment del cooperativisme es basa en el Fons d’Educació i Promoció Cooperativa (FEPC) procedent de les cooperatives dissoltes o transformades que, segons els estatuts de la Federació, finança projectes i accions extraordinàries de l’exercici en curs. 

Fruit de la voluntat del Consell rector de treballar la consolidació del teixit cooperatiu, el passat mes d’octubre es va aprovar que una part dels Fons d’Educació i Promoció Cooperativa de les cooperatives dissoltes i transformades, es pugui destinar a finançar iniciatives d’entitats que no siguin la pròpia Federació. Amb aquest motiu s’ha dissenyat el Programa de foment del cooperativisme que presentem el 12 de febrer a les Cotxeres de Sants.

Us convidem a assistir a la presentació per conèixer les característiques de la convocatòria i els formularis per fer la sol·licitud. El període de presentació de candidatures per participar al Programa de foment del cooperativisme és del 14 de febrer al 15 de març.

 

Presentació del programa de foment del cooperativisme

12 de febrer de 2020

10.00h a 11.00h

Sala d’actes de les Cotxeres de Sants

C/ de Sants 79, 08014 Barcelona

Formulari d'inscripcions

Assistents
Image CAPTCHA

Pestanyes verticals