Sessió de treball: La Sectorial que Somiem

Esdeveniments » 2020 » 05 » 15 » Sessió de treball: La Sectorial que Somiem
28/05/2020 - 12:00 a 14:00

Sessió de treball: La Sectorial que Somiem

ONLINE
Comparteix:
Participeu a la reunió en format online per impulsar juntes La Sectorial que Somiem

La Sectorial que Somiem és el Pla d'acció de la Sectorial de cooperatives d'Iniciativa Social de l'FCTC pels propers dos anys, creat de forma conjunta per les cooperatives i presentat a l'Assemblea de novembre. Malgrat que nombroses cooperatives us vau inscriure per col·laborar en les diferents línies de treball, les reunions van quedar suspeses a causa de l’emergència provocada per la Covid-19. 

La Comissió de gestió us proposa participar a una reunió online el proper 28 de maig de 12h a 14h  per tal de reactivar els grups de treball creats i obrir-los a la participació de més cooperativistes. A més, cadascun dels grups de treball comptarà amb una persona de referència de la Comissió de gestió, tal com veieu a continuació:

  • Organització:  Drecera i  Barabara
  • Marca:  Incoop i L'Esguard
  • Representació: +Educació i Doble Via
  • Diversitat: Delta i Isom
  • Punts de trobada: Baula i Actua
  • Innovació: Suara

Reunió online

Per tal de donar el tret de sortida als grups de treball de la Sectorial que somiem, us convoquem a una reunió conjunta en format online el 28 de maig de 12 a 14h.

Us hi podeu inscriure mitjançant el qüestionari (a sota) i us convidem a escriure, en el camp "comentaris" a quin grup de treball desitgeu incorporar-vos. Podeu consultar aquí aquí si us vau inscriure en algun grup de treball a l'Assemblea

Contacteu-nos si us cal més informació.

Formulari d'inscripcions

Assistents
Image CAPTCHA

Pestanyes verticals