Cafè de la Federació: Licitacions públiques

Esdeveniments » 2021 » 04 » 06 » Cafè de la Federació: Licitacions públiques
Comparteix:
Licitacions públiques: encara no t'hi presentes?

Organitzem un Cafè de la Federació dedicat al tema de les licitacions públiques.

Si mai us hi heu presentat o teniu dubtes sobre els procediments i tràmits de les licitacions públiques, us convidem a participar a la sessió d'abril del Cafè de la Federació dedicada precisament a aquest tema. 

El Cafè de la Federació explicarà com preparar-se prèviament a una licitació, quina és l'estratègia adequada segons l'activitat i quines són les pautes bàsiques que cal seguir per fer-ho. Les licitacions públiques poden ser una oportunitat per ampliar l'activitat professional i millorar els resultats econòmics. En aquesta sessió es treballarà com fer-ho, de la ma de Francesc Peña i Olga Castro de l'assessoria Cuestor.

Cafè de la Federació: Licitacions públiques

22 d’abril 2021

9:30 h a 11:30 h

Sessió online

 

Formulari d'inscripcions

Assistents
Image CAPTCHA

Pestanyes verticals